Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

To "μανιφεστο" μου(Αρσινόη)

Τελικά εμείς οι Έλληνες είμαστε φιλοβασιλικός λαός; Η ικανότητα του διοικείν είναι κληρονομική;Είμαστε δέσμιοι ενός πολιτεύματος που μόνο κατ' ευφημισμό ονομάζουμε δημοκρατία. Φοράμε οικειοθελώς τις αλυσίδες μας, ξεπουλάμε την ψήφο μας, παραμερίζουμε τα ιδανικά μας και γελάμε σαν ηλίθιοι σκεπτόμενοι πως όλα αυτά αξίζουν για μια θεσούλα στο Δημόσιο. Και μπορεί να επαναπαυόμαστε βασιζόμενοι στο ένδοξο παρελθόν μας, όμως τα κόκαλα των προγόνων μας θα τρίζουν βλέποντας την κατάντια μας. Αυτοί έδωσαν αγώνες για μια ελευθερία που εμείς δεν εκτιμησαμε ποτέ. Πόσους Εφιάλτες μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα; Τα έθνη που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένα. Και φαίνεται πως οι Έλληνες ή ξεχνούν ή επιλέγουν να μην θυμούνται. Μήπως από την κληρονομιά των προγόνων μας κρατήσαμε μόνο την λατρεία της Μοίρας και απαρνηθήκαμε κάθετι ελληνικό; Ό,τι μας κράτησε ενωμένους 400 χρόνια κάτω από τον τουρκικό ζυγό (ιστορία, γλώσσα, θρησκεία, αξίες) το σβήσαμε μέσα σε λίγες δεκαετίες. Κάποτε μας θαύμαζαν και μας φθονούσαν που ήμασταν Έλληνες, τώρα μας οικτίρουν. Και επειδή τουλάχιστον σε μένα έχει μείνει μια στάλα ελληνική υπερηφάνεια, αυτό δεν το σηκώνω.

Θέμα έκθεσης: Ωχαδερφισμός. Έπρεπε να μάθω πως ο Έλληνας νοιάζεται μόνο για την βολή του, που μέχρι και όρο έχουμε εφεύρει για αυτό! Αυτό με δίδαξαν, εμένα κι όλα τα ελληνόπουλα των πανελλαδικών. Διότι η "έκφραση ιδεών" ήταν τελικά μέθοδος να υιοθετούμε κι όχι να εκφράζουμε άποψη. Έτσι ώστε να μας πείσουν πως ουδεμία σχέση έχουμε με το "παν μέτρον άριστον" ή το "γνώθι σαυτόν". Τους ναούς πρέπει τελικά να τους έχτισαν άλλοι Έλληνες, η κοιτίδα του πολιτισμού έχει γίνει αποχωρητήριο. Και επειδή η "εφιαλτοκρατία" ζει και βασιλεύει, τα παιδιά μαθαίνουν πως "στη Σμύρνη υπήρξε συνωστισμός"! Διότι δεν αρκεί να ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας, πρέπει επίσης να ξεχάσεις την έχθρα που χωρίζει τους δυο λαούς. Ευτυχώς φροντίζουν οι Τούρκοι να μας το θυμίζουν όταν εκτελούν έναν Σολωμό ή κάνουν "Ίμια" κάθε ελληνικό νησάκι. Και τι κάνουν οι Εφιάλτες σ'αυτές τισ περιπτώσεις; Ευχαριστούν τους Αμερικανούς που απέτρεψαν την πολεμική σύρραξη λέγοντας μας "καθίστε στ'αυγά σας" ή κάνουν κουμπαριές.

Κι αν πεις και τίποτα σε λένε εθνικιστή. Με την κακή έννοια. Διότι στην Ελλάδα το να είσαι εθνικιστής είναι κακό, είναι συνώνυμο του φασίστα. Και που να μιλήσω δηλαδή για την Μεγάλη Ιδέα! Αριστεροί, εβραίοι κι άλλοι "φιλελεύθεροι" ζητούν την κατάργηση των παρελάσεων διότι εγείρουν εθνικιστικά αισθήματα. Ποιόν εθνικισμό, που οι μαθητές νομίζουν πως παρελαύνουν για το "όχι που είπε ο Κολοκοτρώνης στους Τούρκους" και πως ο Ν. Ζέρβας ήταν Γάλλος! Ποιός ξέρει, ίσως νομίζουν πως κι ο Αριστοτέλης ήταν Σλάβος. Ελληνική παιδεία σου λέει μετά! Αλλά αυτά επιβάλει το "σύστημα", η "νέα τάξη πραγμάτων". Ξέχνα την ιστορία, γλώσσα, θρησκεία, γίνε γρανάζι κι εσύ, ξεπατίκωσε νοοτροπίες που σου πλασάρουν στην τηλεόραση και αρκέσου στην ευτέλεια ενός μεταγλωττισμένου αμερικανικού ονείρου. Ή θα γίνεις μέρος ενός πολυπολιτισμικού αμαλγάματος χωρίς εθνική συνείδηση ή θα γίνεις ένας γραφικός. Πώς αλλιώς θα δεχόσουν την μετονομασία οδού της Θεσσαλονίκης σε οδό "Κεμάλ Ατατούρκ"; Πως αλλιώς θα διαδήλωνες για το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού των Σκοπιανών, τις χαμένες περιουσίες των Τσάμηδων, την κακομεταχείριση του μετανάστη ο οποίος αφού πήρε την δουλειά ενός Έλληνα "αναγκάστηκε" να κλέψει ή να σκοτώσει αντιδρώντας στο "ρατσισμό και την ξενοφοβία" μας; Πώς θα καλωσορίσεις όλους αυτούς τους Δούρειους Ίππους; Έτσι! Και σιγά σιγά τα σύνορα θα φτάσουν στην Παλιά Ελλάδα.

Αφού λοιπόν σε δίδαξαν να ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας και όχι Ευρωπαίος, ευνούχισαν τον στρατό, αχρήστεψαν την παιδεία, κατακρεούργησαν την γλώσσα, διέβαλλαν την ιστορία, υποβάθμισαν την σπουδαιότητα του θεσμού της οικογένειας, αμαύρωσαν την θρησκεία, τι σου μένει να κρατηθείς; Μόνο που ξέχασαν πως την ελληνική ψυχή δεν μπορούν να την ξεριζώσουν! Μια σπίθα αρκεί και θα πάρουμε τα όπλα. Και μπορεί να είμαστε μικρός λαός αλλά αξίζει να γίνουμε μικρότερος! Πρέπει να πάρουμε μερικά κεφάλια! Και δεν τους ονομάζω εθνικούς προδότες διότι για μένα δεν είναι καν Έλληνες! 'Οχι ρε! Αμερικανάκι δεν θα γίνω ποτέ! Δεν ξεχνώ Κύπρο, Σμύρνη, Πόλη, Πόντο, Μακεδονία, Ήπειρο! ΣοσιαλΗστές, δεξιοί του κώλου, αναρχι(δι)κοί και βρωμοκουμούνια! Αυτό είναι το μανιφέστο μου και με αυτό θα πορευτώ στη ζωή! Ή ταν ή επί τας!

Αρσινόη

5 σχόλια:

Lucky Archer - Λάκης Βελώτρης είπε...

Δεν ξεχνώ τους Τσυπρίοτες που έκρυψαν τους αντάρτες που μας πλήγωσαν Δεν ξεχνώ τους Νηγρασιάτες του Βαφιάδη και Ζαχαριάδη της Νέας Ιόνιας τα Δεκεμβριανά που θα στείλω πίσω τα εγγόνια του στους Τούρκους για κεμπαμπια. Δεν ξεχνώ που εσφαξες Τούρκους γυναικόπαιδα στη Σμύρνη και Κρήτη και μας καταρρεύσεως Δεν ξεχνώ οτ τα συνεχείς πραξικοπήματα του Βενιζέλου εχυσαν πάρα πολύ περισσότερο αιμα απο την χούντα Δεν ξεχνώ οτι κουμούνο φορολογία έστειλε Έλληνες στη Σμύρνη μετά το 1821. Δεν ξεχνώ οτι η Ζηλωτή κουμούνα έκανε αγρότες να ασπασθούν Τουρκοκρατία Δεν ξεχνώ οτι ζυμωτές Παλαμά σφάξαν αριστοκρατία Θεσσαλονίκης Γιά να φέρουν τους σλαβοκουμούνες Καντακουζηνού και την ανατολική δαιμόνια ησυχασμός. Νερουλάκι μου, πες την σούβλα πυρετό στη φτέρνα και να ξαναβαλη τον πιτοκόθορο στο σιρταρι. Για αυτό πρέπει να σφαγή μεχμεκουμούνα πουτάνα Ελλάδα να σωθεί ο κόσμος

makisKar1980 είπε...

ΤΑ ΑΚΟΥΣΙΑ; ΚΑΙ ΕΚΟΥΣΙΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 2012 – 2019 Μέρος 1ο
2012 Μάιος & Ιούνιος H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και για την χρυσή αυγή έτσι άρχισε αλλά και έτσι συνεχίστηκε. Ο Νικήτας Σιώης είχε εκλεγεί 1ος βουλευτής Ν. Σερρών αλλά ο Μιχαλολιάκος τον είχε υποχρεώσει να παραιτηθεί για να πάρει τη θέση του ο αγαπητικός της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Όταν όμως ένα κόμμα υποτιμά και προσβάλει τις επιλογές των ψηφοφόρων του και νοιάζεται μόνο για τους συγγενείς και τη κλειστή του ομάδα έχει υπογράψει την πορεία προς την αυτοκαταστροφή του.
2013 Σεπτέμβριος Ο Αστέριος Χάμος είναι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής και πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Λάρισας που ξυλοκοπήθηκε στις 15/09/2013 στον Μελιγαλά από τον Γερμενή και τον Λαγό. Πολλά μέλη, υποψήφια μέλη, υποστηρικτές, απλοί ψηφοφόροι σκέφτηκαν αν θα έχουν την ίδια τύχη αν θα τολμούσαν να εκφέρουν έστω και καλοπροαίρετη κριτική για το καλό του κόμματος. Το επεισόδιο αυτό δεν ήταν και το τελευταίο-στο μέλλον ακολούθησαν αρκετά ακόμα δυστυχώς σε τοπικές οργανώσεις- και έτσι από τότε είτε πολλοί αξιόλογοι ψηφοφόροι της Χ.Α. αποχωρούσαν και αποδυνάμωναν τις τοπικές ανά την Ελλάδα ή δεν έμπαιναν σε αυτές.
2014-07-03 Τότε κατατέθηκαν στις εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου από τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη πάνω από 1000 υπογραφές Ελλήνων πολιτών (Υποψήφιοι, στελέχη, επιστημονικοί συνεργάτες, υποστηρικτές κ.α.) όπου τους είχε ζητηθεί από την Χ.Α. να υπογράψουν το παρακάτω παρανοϊκό: Γνωστοποιούμε τα στοιχεία μας και ζητούμε, κατ’ εφαρμογή της ερμηνείας που έχουν κάνει οι ανακρίτριες σχετικά προς το άρθρο 187 ΠΚ, να ασκηθεί ποινική δίωξη και σε εμάς για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθότι είμαστε υποψήφιοι, επιστημονικοί συνεργάτες ή μετακλητοί υπάλληλοι του κόμματος.
Με δεδομένο ότι τότε τα στελέχη και μέλη της Χ.Α. ξεπερνούσαν κατά πολύ τις αρκετές χιλιάδες ανά την Ελλάδα ένα μικρό ποσοστό μόνο είχε υπογράφει αυτήν την κατάπτυστη και αυτοκαταστροφική για τους ίδιους και για την Χ.Α. δήλωση. Ένας ακόμη λόγος να θεωρούνται μιάσματα όσοι δεν την είχαν υπογράψει και σταδιακά να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο.
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chilioi-ellhnes-polites-katadikasan-epwnuma-kai-enupografa-thn-paranomh-pol

Τον Αύγουστο του 2014, διεγράφη από τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Δημήτρης Κολτσίδας, ιστορικό στέλεχος της τοπικής οργάνωσης Λάρισας και ιδιαίτερα αγαπητός στους Θεσσαλούς χρυσαυγίτες. Τίποτε όμως από όσα καταλόγιζε δεν διορθώθηκε. http://panusis.blogspot.com/2014/09/blog-post_16.html (Να μην τους χαρίσουμε τη Χρυσή Αυγή [η υπόθεση Κολτσίδα]
2014 Σεπτέμβριος Το ίδιο λίγο αργότερα και ο Λεωνίδας Σταθόπουλος, (π. μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και γραμματέας της Τ.Ο. Αγρινίου της Χρυσής Αυγής) www.elkosmos.gr/leonidas-stathopoulos-giati-paretithika/
2015-01-25 Στις Βουλευτικες Εκλογές η χειραγώγηση, η έλλειψη σεβασμού και ο χλευασμός προς τους ψηφοφόρους συνεχίστηκε. Αξιότατοι συναγωνιστές, αγνοί Έλληνες πατριώτες-εθνικιστές δεν έμπαιναν στα ψηφοδέλτια. Έμπαιναν οι συγγενείς και η κλειστή ομάδα. Και πρώτοι στις λίστες και με προσταυρωμένα τα ονόματα τους αν έπαιρνες το ψηφοδέλτιο από την τοπική. Στις Σέρρες οι υποψήφιοι ξεκινούσαν από «Μ» βλέπε Ματθαιόπουλος. – Στην Α’ Πειραιά από «Κ» βλέπε Κούζηλος.– Στη Β’ Πειραιά από «Λ» βλέπε Λαγός.– Στη Μαγνησία, από «Η» βλέπε Ηλιόπουλος.– Στην Ημαθία από «Τ» βλέπε Τσακίρης– Στη Βοιωτία, από «Κ» βλέπε Καρακώστας, - Στο Ηράκλειο από «Κ» βλέπε Καρεφυλλάκης. Έτσι οι 38.000 λιγότεροι ψήφοι σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές ήταν κάτι αναμενόμενο.http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katatithentai-ta-plhrh-pshfodeltia-tou-laikou-sundesmou-chrush-augh-ola-ta

makisKar1980 είπε...

ΤΑ ΑΚΟΥΣΙΑ; ΚΑΙ ΕΚΟΥΣΙΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 2012 – 2019 Μέρος 3ο
2018-04-21 Έχουμε την αποχώρηση Συναδινού και την Ελένη Ζαρούλια να τον στολίζει με διάφορα κοσμητικά επίθετα-κάποια δικαιολογημένα- αλλά ένα είναι ανεπίτρεπτο: επαρχιώτης στρατηγός. Το να είναι κάποιος επαρχιώτης είναι και κάτι το μειωτικό. Και δεν είναι η μόνη μέσα στη χρυσή αυγή που το κάνει αυτό. https://koinonikosethnikismos.wordpress.com/2018/04/21/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA/
2018-Ιούνιος και άλλες παραιτήσεις και άλλες διαλύσεις τοπικών: Δήλωση παραίτησης του Γιώργου Κυριακίδη από τη θέση του Γραμματέα της Τ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Ν.Πέλλας.
https://pellain-gr.blogspot.com/2018/06/blog-post_540.html
2019-Μάιος-25 Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και αλλοδαπούς υποψηφίους στα ψηφοδέλτια της για τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές.Ο κόσμος της παγώνει: ΔΥΣΤΥΧΩΣ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ... (Όπως και στην Μακεδονία) ΟΥΚΡΑΝΗ που ελληνοποιήθηκε το 2017 με την υπογραφή του ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ...!! https://www.stoxos.gr/2019/05/2017_25.html
Και παγώνει ακόμα περισσότερο όταν ο συνδυασμός «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο δεν έλαβε το «ok» από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αφού διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούσε τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις. Ένα λάθος ακούσιο ή εκούσιο; Στὴν πρωτεύουσα τῆς Μακεδονίας, ὅπου θὰ ἔπρεπε νὰ ξεκινοῦμε μὲ 15% ΔΕΝ ὑποβάλαμε κἂν ὑποψηφιότητα!!! Κατὰ τὴν γνώμην μου, αὐτὸ τὸ σφάλμα δὲν μπορεῖ νὰ ἔγινε τυχαίως. Καὶ ἐξηγοῦμαι: ἂν εἶναι τόσο βλάκας ὁ Ματθαιόπουλος ποὺ δὲν μπορεῖ νὰ καταρτίσῃ σωστὰ μιὰ αἴτησιν ὑποψηφιότητος στὴν πρωτεύουσα τῆς Μακεδονίας, τότε τὸ παληκάρι δὲν κάνει. Ἂν δὲν κάνει, πρέπει νὰ ἀντικατασταθεί. Ἀντικατεστάθει; Ὄχι. Ὁ Ματθαιόπουλος μιὰ χαρὰ καταρτοῦσε τὰ ψηφοδέλτια τῆς ΧΑ σὲ ὅλες τὶς προηγούμενες ἀναμετρήσεις στὸν Δῆμο καὶ τὸν νομὸν Θεσσαλονίκης. Ἂν τὸ λάθος ἦταν τοῦ Ματθαιόπουλου, μία σοβαρὰ ἠγεσία θὰ τοῦ ἔλεγε «ἀγόρι μου, δὲν κάνεις». Ἀντ’ αὐτοῦ ὁ Ματθαιόπουλος κατέβηκε κανονικῶς καὶ μὲ τὸν νόμο στὸ ψηφοδέλτιο τῆς ΧΑ στὶς ἀκόλουθες ἐθνικὲς ἐκλογὲς καὶ ζῆσαν ὅλοι καλὰ κι ἐμεῖς χειρότερα. Αὐτογκὸλ ὁλκῆς.
Εκούσιο σίγουρα ήταν το λάθος στις ευρωεκλογές 2019 όπου ο Μιχαλολιάκος έκοψε τους υποψήφιους από Α μέχρι Κ για να είναι στην κορυφή ο Κωνσταντίνου και ο Λαγός. Η για τρίτη φορά έλλειψη έστω και του στοιχειώδους σεβασμού προς τους ψηφοφόρους ήταν γεγονός. Και φυσικά και πάλι τα ψηφοδέλτια από τις τοπικές ήταν ήδη σταυρωμένα με Κωνσταντίνου και Λαγό.
2019-05-25 Παραιτήθηκε ένα ακόμα ιστορικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook, ο Σταύρος Καρεφυλλάκης παραιτήθηκε από την Κ.Ε της Χρυσής Αυγής, αποφεύγοντας όμως να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση. Προσέξτε ότι στις εκλογές του 2015 ήταν το πρώτο αλφαβητικά επίθετο. Με την αποχώρηση του, στις εκλογές του 2019 και στις λίστες του Ηρακλείου υπάρχουν πλέον επίθετα όπως ΑΛΕΞΑΚΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ, ΒΛΑΧΑΒΑΣ. Σύμπτωση; Όχι βέβαια αφού και στις Σέρρες που πλέον δεν υπάρχει ο Ματθαιόπουλος Αρτέμιος(κατεβαίνει στην Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) βλέπουμε ότι υπάρχουν υποψήφιοι όπως ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ , ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΔΗ.
2019-05-26 Ευρωεκλογές – Περιφερειακές – Δημοτικές. Έτσι η συντριβή έρχεται φυσιολογικά. Και στις ευρωεκλογές αλλά και στις δημοτικές-περιφεριακές.
2019-05-27 Μετά τις ευρωεκλογές η ηγεσία της Χ.Α. μίλησε για λάθη που έγιναν και ότι θα υπάρξουν διορθώσεις: Από κει και πέρα, σίγουρα έγιναν και λάθη –μόνο ο Θεός δεν κάνει λάθη!- και να είστε σίγουροι πως θα υπάρξουν οι κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις. Όμως τα λάθη συνεχίστηκαν. https://ethnikismos.net/2019/05/27/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83/

makisKar1980 είπε...

ΤΑ ΑΚΟΥΣΙΑ; ΚΑΙ ΕΚΟΥΣΙΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 2012 – 2019 Μέρος 4ο
2019-Μάιος-30 Δηλώσεις αποχώρησης από την Χρυσή Αυγή Πιερίας. https://pierikialithia.blogspot.com/2019/05/goaway19.html
2019-05-31 Ο Μιχαλολιάκος αποκάλεσε “βλάκες” όσους ζητάνε αλλαγή ηγεσίας στη Χρυσή Αυγή ή της ασκούν κριτική. Ακούστε από το 6:35 και μετά. http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-n.-g.-michaloliakou-sthn-ethnikistikh-fwnh1
2019-06-20 Χρυσή Αυγή Σερρών : Νικήτας Σιώης κατά γαμπρών , νονών , συζύγων και βολεμένων http://infoserres.com/?p=61425
2019-06-06 Άλιμος - Χάρης Μέξας: "Δεν ανήκω πλέον στην Χρυσή Αυγή" https://www.vimaonline.gr/20/article/36869/alimos-haris-mexas-den-aniko-pleon-stin-hrusi-augi

2019-07-07 Βουλευτικές εκλογές. Μία ακόμη εκλογική συντριβή. Απολύτως αναμενόμενη από όλους μας. Φυσικά και σε αυτές όπως ας πούμε στον Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών τα επώνυμα των υποψηφίων ξεκινούσαν από «Ζ» βλέπε Ζαρούλια. Όταν οι ψηφοφόροι έχουν κουραστεί απίστευτα να ακούν τον Μιχαλολιάκο να λέει ότι τους χρυσαυγίτες δεν τους ενδιαφέρουν οι βουλευτικές έδρες αλλά όχι μόνο να ξαναβλέπουν την Ζαρούλια υποψήφια αλλά και κόψιμο ικανών υποψηφίων έως το γράμμα «Ζ», οι ψηφοφόροι αυτοί θα φύγουν-περισσότεροι από την προηγούμενη φορά. Αηδιασμένοι. Ὄχι κύριοι. Ἦρθα στὴν τοπικὴ νὰ πάρῳ τὰ ψηφοδέλτια ἀσταύρωτα γιὰ νὰ κρίνῳ ἐγὼ ποιὸς θὰ μὲ ἐκπροσωπήσῃ στὰ κυνοβούλια καλλίτερα. Κανείς μας δὲν χρειάζεται ὑποβολέα. Κάνατε ὅ,τι κάνουν τὰ κόμματα ποὺ ὅλοι μας ἔχουμε σιχαθεῖ. Γιατὶ νὰ βγῇ ὁ Λαγὸς καὶ ὁ Κωνσταντίνου στὶς εὐρωεκλογές; Γιατὶ στὰ ψηφοδέλτια στὴν Β1 Ἀθηνῶν τὰ ὀνόματα τῶν ὑποψηφίων ξεκινοῦσαν ἀπὸ «Ζ»; Γιατὶ αὐτὸ τὸ ἀπαράδεκτο φαινόμενο συνέβη σὲ τόσες ἄλλες περιφέρειες καὶ στὸ παρελθόν;
2019-07-10 Δημήτρης Μακρής: "Αποχωρώ από την Χρυσή Αυγή" σε “οικογενειακή εταιρία περιορισμένης ευθύνης”, “μια ολιγάριθμη, κλειστή παρεούλα συγγενών και φίλων, που κατόρθωσε για καιρό να κρατήσει κρυφή τη λειτουργία της αποκλειστικά και μόνο με όρους συμφέροντος”. https://edolio5.blogspot.com/2019/07/edolio5_10.html#more

Δεν έδωσε εξηγήσεις ούτε έκανε την παραμικρή αυτοκριτική για τα λάθη της η Χ.Α. μέχρι τις ευρωεκλογές και μετά από αυτές έχασε 105.000 ψήφους. Δεν έδωσε εξηγήσεις ούτε μετά και έχασε άλλες 110.000 ψήφους. Αν δεν δώσει εξηγήσεις και μετά τις βουλευτικές εκλογές θα επιστρέψει στις 30.000 ψήφους το πολύ.
Τοπικά γραφεία χρυσής αυγής Όταν έχεις γραμματέα που αποδεδειγμένα έβαζε χέρι στο ταμείο και ενημέρωναν τον Γενικό Γραμματέα, και η απάντηση ήταν "τι να κάνουμε αυτός είναι κολλητός του Γερμενή..." είναι φυσιολογικό και τα μέλη της να φύγουν αηδιασμένα και οι τοπικές αυτές να κλείσουν και τα πρώην μέλη της να μην την ξαναψηφίσουν. Μιλάμε για την τοπική Βορείων προαστείων όπως καταγγέλει ο Λάμπρος Φουντούλης http://panusis.blogspot.com/2019/07/blog-post_94.html
Τοπικά γραφεία χρυσής αυγής Είναι πολύ αισιόδοξο το γεγονός όμως ότι οι Έλληνες πατριώτες-εθνικιστές ούτε χειραγωγούνται, ούτε γίνονται στρατιωτάκια χωρίς σκέψη και κρίση. Και σκέψη έχουν και κρίση έχουν και για αυτό έφευγαν από τις τοπικές και το κόμμα.
Η «τεχνογνωσία» που απόκτησαν στη διοίκηση ενός πολιτικού γραφείου, στις ακτιβιστικές ενέργειες, στη διαδικτυακή ενημέρωση και σε πολλά ακόμα είναι ανεκτίμητη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πλέον ότι τόσα χρόνια έχουν φύγει τα πιο κορυφαία στελέχη, όλοι τους να καταγγέλλουν τον Μιχαλολιάκο ότι δεν έχει κόμμα αλλά οικογενειακό μαγαζί που πουλάει εθνικισμό και εσύ να πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ήταν προδότες. Δεν μπορεί αυτός που μάτωσε 100 φορές στο πεζοδρόμιο, που στοχοποιήθηκε από αναρχικούς, που κάηκε ως ονοματεπώνυμο για μια ζωή, ξαφνικά έγινε προδότης γιατί έτσι αποφάσισε το κόμμα (=αρχηγός).

makisKar1980 είπε...

ΤΑ ΑΚΟΥΣΙΑ; ΚΑΙ ΕΚΟΥΣΙΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 2012 – 2019 Μέρος 5ο
Λακωνία 2014: ΧΑ 15,45%, σύριζα 19.52%.
Λακωνία 2019 (εὐρωεκλογές): ΧΑ 6,41% καὶ σύριζα 16,80%. Ὁ Σύριζα σοῦ πετᾶ λευκὴ πετσέτα κι ἐσὺ τὸ κάστρο σου ἀντὶ νὰ τὸ κάνῃς ἀνάκτορο τὸ γκρεμίζεις. Παραγκωνίζεις τὸν Δημακόγιαννη… Πόσο μποῦφος μπορεῖς νὰ εἶσαι; Ὅταν στὴν Λακωνία κατεβαίνει μία ἀπίστευτη τύπισσα ποὺ σοῦ δίνει τὴν ἐντύπωσιν ὅτι εἶναι τσατσὰ καὶ ἀποκλείῃς τὸν Δημακόγιαννη, πρέπει νὰ εἶσαι ἢ βλῆμα ἢ βαλτός. Φτάσαμε στὸ ντροπιαστικὸ 3,64% τῶν ἐθνικῶν ἐκλογῶν καὶ τὸ πατσὸκ μᾶς γλέντησε μὲ 14,39%!!!! Ποῦ, στὴν Λακωνία!
ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΘΑΝΟΥ Λένε πολλοὶ ὅτι ἡ ΧΑ στήριξε τὴν ὑποψηφιότητα Θάνου μὲ ἀντάλλαγμα τὴν ἀθώωσιν της στὰ δικαστήρια. Ἂν ὄντως συνέβη αὐτὸ τὸ πρᾶγμα, τότε κὺρ-Νίκο εἶσαι καὶ βλάκας καὶ ἀναξιοπρεπής. Ἀναξιοπρεπὴς διότι στηρίζεις τοὺς διῶκτες σου (ὁ σύριζα τί εἶναι, φίλοι μας;) καὶ βλάκας, γιατὶ δίνεις χωρὶς νὰ πάρῃς.
Μοναδική σου ἐλπίδα κὺρ-Νίκο γιὰ νὰ μὴν πειράξουν τὴν ΧΑ κι ἐσένα προσωπικῶς ἦταν νὰ τὴν κρατήσῃς ἐπαναστατική, μὲ κόσμο στὶς ἐπάλξεις. Ὅταν ἤσουν στὸν Κορυδαλλὸ ἡ ΧΑ ἔπαιρνε 9.39%. Ποιὸς θὰ τολμοῦσε ἀργότερα νὰ χώσῃ στὴν ψειροῦ τὸ 10% τῶν Ἑλλήνων; Οὔτε κατὰ διάνοια, θὰ πέφτανε τὰ τσιμέντα. Φρόντισες ὅμως νὰ πιαστῇς κορόϊδο-χοντρός.
Ἂν σὲ ἀθώωναν πρῶτα, θὰ εἶχε λογικὴ (ἀλλὰ ὄχι ἠθικὴ) νὰ τὰ βρῇς μαζύ τους καὶ νὰ τοὺς κάνῃς κι ἐσὺ ἕνα «δωράκι». Τώρα, κρέμεσαι ἀπὸ τοὺς ὄρχεις των, διότι αὐτοὶ διαθέτουν καὶ τὸ μαχαίρι καὶ τὸ καρπούζι. Ἀπὸ τὸ ἀποτέλεσμα τῆς δίκης θὰ τὰ καταλάβουμε ὅλα. Ἂν ἀθωωθῇς μαζὺ μὲ 10-20 ἄτομα καὶ ἡ ὑπόλοιπος μάζα πάῃ μέσα, τότε κὺρ-Νικόλα εἶσαι στὸ κόλπο. Ἂν ἀθωωθῆτε ὅλοι (πλὴν Ρουπακιᾶ) ἢ καταδικαστῆτε ὅλοι, τότε εἶσαι ἐντάξει. Ἐγὼ προσωπικῶς θὰ στηρίξω τὴν ΧΑ μέχρι καὶ τὴν δίκη, ὅπως ἔκανα ἀδιάλειπτα καὶ στὶς ἐκλογές. Νὰ ξέρῃς ὅμως ὅτι ἀκόμη καὶ ἂν ἀθωωθῆτε ὅλοι (πλὴν Ρουπακιᾶ) οἱ δρόμοι μας χωρίζουν, γιατὶ ἁπλῶς παληκάρια… δὲν κάνετε, ἂν δὲν ἀλλάξετε βιολί.
Τελειώνοντας τὴν κριτική μου στὴν ΧΑ θέλω νὰ πῷ ὅτι δὲν ξεχνῶ καὶ οὔτε σβήνω ὅ,τι καλὸ ἔκανε ὅλα αὐτὰ τὰ χρόνια στὸν ἑλληνικὸ λαό. Ἦταν ἡ μόνη ὑπολογίσιμη φωνὴ ἀντιστάσεως στὰ χρόνια τῶν μνημονίων καὶ τῆς μεταναστολαγνείας, ὁ μόνος ἀντίπαλος ποὺ ἔτρεμε τὸ σάπιο σύστημα.
Μέσα ἀπὸ τὴν ΧΑ γνώρισα πολλοὺς ἀξιόλογους ἀνθρώπους ποὺ στὴν πλειοψηφία των ἀπεχώρησαν ἀπὸ τὶς δράσεις τῆς ΧΑ σὺν τῷ χρόνῳ. Ἀρκετοί, ὅπως ἐγώ, τὴν ὑποστηρίξαμε στὶς ἐκλογές, ἄλλοι τῆς γύρισαν τὴν πλάτη δίχως νὰ ψηφίσουν ἄλλο κόμμα.
Προσωπικῶς, θὰ τὴν ὑποστηρίξω μέχρι τὴν τελικὴν ἀθώωσίν της. Μέχρι τότε, δὲν θὰ τὴν ἐγκαταλείψω, ἂν καὶ δὲν ἤμουν ποτὲ οὔτε μέλος οὔτε κομματικὸς στέλεχός της. Ὑπῆρξα ὑποστηρικτὴς καὶ ψηφοφόρος της σὲ καιροὺς ποὺ ἡ δήλωσις καὶ μόνον «ψηφίζω ΧΑ» σὲ δημόσιον χῶρον ἀρκοῦσε γιὰ νὰ στραγγαλιστῇς ἐπαγγελματικῶς καὶ νὰ στιγματιστῇς κοινωνικῶς.
Καὶ φυσικὰ συμμετεῖχα σὲ πάμπολλες ἐκδηλώσεις διαμαρτυρίας καὶ συμπαραστάσεως σὲ φυλακὲς Κορυδαλλοῦ, ΓΑΔΑ καὶ Εὐελπίδων γιὰ τοὺς ἄδικους διωγμοὺς ποὺ ὑπέστη. Ἀκριβῶς ἐπειδὴ προσέφερα χρόνο, ἐνέργεια, χρῆμα (καὶ ἄλλοι συμπατριῶτες πολὺ περισσότερα ἀπ’ ὅ,τι πρόσφερα ἐγὼ στὴν ΧΑ), ἀκριβῶς ἐπειδὴ δὲν θέλω νὰ σβήσῃ τὸ ἐθνικιστικὸ κίνημα στὴν Ἑλλάδα, ἀκριβῶς ἐπειδὴ δὲν χρωστῶ τίποτε στὴν ΧΑ, κάνω αὐτὴν τὴν κριτικὴ ὑπὸ τὴν δική μου ὀπτικὴ γωνία καὶ ἀντιληπτικότητα.